Körös-Sárréti Civil Szervezetek Szövetsége

Tagok, tagszervezetek

Ambrus Szilvia

A Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesületét képviselem az egyesületben. Agrár felsőfokú végzettséggel alapvetően vidéki értelmiséginek tartom magam. Ugyanakkor közösségfejlesztő, környezeti nevelőnek is.  A különböző közösségek, hálózatok működése, a természeti rendszerek, a biológia és kémia iránti érdeklődésem visszavonhatatlanul meghatározza az életem.

A Szövetségben és más civil szervezetekben végzett tevékenységem által szeretném hinni, hogy hozzájárulok a sárréti civilek minőségi munkájához, lehetőségeket teremtünk, új közösségek létrejötténél „bábáskodunk”.

Egyesületek működésével és forrásteremtésével, partneri kapcsolatok „kiközvetítésével” kapcsolatban szívesen segítek annak, aki megkeres.

Latyák Imre

Latyák Imre vagyok. 1967-ben Szeghalmon születtem. Iskolai végzettségem Szakközép iskolai érettségi. Már gyermekkoromban magával ragadott a természet, s a benne élő teremtmények szeretete, megismerésének vágya. Ezen belül is szívemhez legközelebb a ragadozó madarak álltak. Ebből egyenesen következett életem meghatározó szenvedélye a solymászat. Az évtizedek alatt szerzett tapasztalatokat, ismereteket, élményeket szeretném másokkal is megosztani, ill. a solymászatot valamelyest megismertetni. Nem utolsó sorban a ragadozók nélkülözhetetlen, fontos szerepét a természetben. Ebben nyújt számomra segítséget a szövetség.